Videnskab og teknologi har også gjort sin entre i soveværelset

Videnskab og teknologi har også gjort sin entre i soveværelset

Teknologien har også gjort sit indtog i soveværelset, og det faktisk slet ikke så tosset.

Når det kommer til teknologi og udvikling forbinder man det sjældent med ens sexliv. Det er dog noget der har ændret sig kraftigt de seneste 10 år. Rent faktisk er sexlegetøj kommet kraftigt med på moden når det gælder informations-teknologi. 

Hvad er det så lige der helt nøjagtig er sket ? For de fleste vil nok mene at det er begrænset hvad der kan forskes der. Hvilket så er der hvor du tager fejl. 

Styring der gør det ekstra smart!

Først og fremmest er der kommet smarte styringer som kan betjenes via din smartphone. Dermed er der også kommet bluetooth i din vibrator. Du kan nu via telefonen lave egne programmer og sende invitationer til din partner så han/hun kan styre den via internettet. Det er lige lovlig futuristisk for nogle, men utrolig frækt når alt kommer til alt. En par vibrator bliver så til noget helt nyt, eftersom han kan betjene den mens han er i udlandet. Det er også en fed feature ved cybersex med din partner. 

Mere teknologi gør det også sjovere for manden!

Det meste sexlegetøj har altid være for kvinder. Det bliver dog noget sjovere for mænd at være med når de pludselig kan styre det via deres smartphone. I stedet for at sidde i garagen og pudse alufælge eller spille spil på nettet, får de nu mere sjov ud af sexlegetøjet og er derfor noget mere motiverede for at være med på noget sjov. Det lyder lidt basalt, men det virker. 

Udvikling af former og virkning!

Det er ikke kun styringen der har været gennem en evolution. Det er også former og virkemåder. Ikke mindst ved at forsker i hvad form der giver bedste orgasmer har man fået mange nye modeller. Der er dog også kommet apparater som Womanizer, der er udviklet af læger og wellness folk. Her har kroppens anatomi været undersøgt videnkskabeligt, for at give dig en bedre orgasme. 

Så alt i alt er der stadig en del der kan gøres når det kommer til at udvikle på jeres eller dit sexliv.