Værd at vide om skærmen på din iphone

Værd at vide om skærmen på din iphone

Hvis du har en iPhone, går du rundt med en super advanceret enhed i din lomme. Det er beviset på mange års teknologisk udvikling, der kan måle sig mange tusinde gange med den bedste computer for 20 år siden. Det er en tankevækkende udvikling, og det går fortsat kun en vej – fremad. Der er derfor en masse spændende at se frem til. Sikkert også meget, vi endnu ikke aner noget som helst om, og som bare vil overraske stort i det kommende år.

De bliver hele tiden forbedret

Skærmen i din iPhone er også super advanceret, og den er lavet af et materiale, der kan holde til utroligt meget. Dette kan vi også takke den teknologiske udvikling for. Det betyder, at du fx i dag kan have din iPhone liggende med dine nøgler i samme lomme, uden at du risikerer, at dine nøgler ridser skærmen. Vi skal ikke mange år tilbage, før dette ikke var muligt.

Pas godt på den – for når først skaden er sket

Du skal naturligvis passe godt på din iPhone, for når først skaden er sket, er der ingen vej tilbage end en iphone reparation. Det kan hurtigt blive dyrt – især hvis du har den nyeste model. Jo nyere modellen er, jo dyrere bliver reparationen. Mange andre dele af din iPhone kan også blive beskadiget eller gå i stykker. De fleste dele kan heldigvis repareres og udskiftes, men det koster selvfølgelig ekstra. Og det er altså sure penge at skulle af med, når du i forvejen har givet flere tusinde for en mobiltelefon. Alt dette gælder i øvrigt også andre producenter – fx Huawei skærme.

Teknologien udvikler sig heldigvis

Teknologien er et af de områder, hvor udviklingen går lynhurtigt. Man kan bare se det på alle de nye produkter, der bliver annonceret hvert eneste år. Når der bliver lanceret nye produkter, er det typisk også med en masse forbedringer og nye teknologiske fremskridt, der er til fordel for dig som forbruger. Du kan fx tage meget bedre billeder i forhold til sidste år, batterier kan holde meget længere og biler kan køre selv. Vi styrer mod en spændende fremtid, og der er nærmest ikke grænser for de ting, vi kan udvikle i fremtiden, hvilket skaber spændende muligheder.

Teknologi er blevet mere sart

De nye teknologiske muligheder har også gjort, at fx både mobiltelefoner og computere er blevet mindre. Det betyder faktisk også, at de er mere skrøbelige. En gammel mobiltelefon var større og mere klodset, og kunne i højere grad modstå diverse tab og fald. Dengang var skærmen naturligivs også meget lille modsat mobiltelefonerne i dag. Nu er skærmen stor og langt mere udsat, og derfor oplever man også, at der sker mange flere uheld. Det er da også derfor, at der kan åbne den ene butik efter den anden, der tilbyder reparation af ødelagte mobiltelefoner.

Så pointen er altså, at du skal passe godt på dine elektroniske dimser. Det behøver heldigvis ikke at være dødsstødet, hvis din mobiltelefon går i stykker, og der er løsningsforslag derude.