Sådan får I de rette AV-løsninger til kontoret

Sådan får I de rette AV-løsninger til kontoret

Teknologi og elektronik er en integreret del af enhver arbejdsplads. Alle sidder med en computer, holder online møder, laver præsentationer for kunder og samarbejdspartnere og meget mere. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at alle arbejdspladser og kontorer er udstyret med det rette AV-udstyr, så alle kan udføre deres arbejde uden problemer og uden ventetid. Det stiller store krav til AV-løsningerne til kontoret. For hvordan får man den rette AV-løsning til kontoret? Vi har her samlet vores bedste tips til, hvordan du kan sikre dig, at jeres kontor bliver indrettet med de rette AV-løsninger.

Tænk over behovet

I første omgang er det vigtigt at fastlægge, hvad I overhovedet har brug for at AV-løsninger til virksomheden. Nogle kan være need to have, imens andre blot kan være nice to have. Det handler derfor om at klarlægge, hvad der rent faktisk er behov for og hvad der ville være fedt at have på kontoret. Hvis der f.eks. foretages mange online møder, så skal udstyret til det jo være i orden – enten til medarbejderne, når de arbejder hjemmefra eller til mødelokalet på kontoret, hvor online møderne oftest holdes fra. Hvis der afholdes mange præsentationer eller mange møder, hvor der er behov for at fremvise enten lyd, billede eller begge dele, så skal lokalet selvfølgelig understøtte de funktioner. Hvis der i større virksomheder er behov for at broadcaste forskellige informationer, så kan infoskærme også være en god løsning, så der er mindre pres på f.eks. receptionerne. Det handler altså om at lægge hovedet i blød og inddrage alle de personer, der er relevante for at klarlægge, hvad der er behov for, så produktiviteten ikke ender med at falde i virksomheden.

Investér i kvalitet

Når behovet er klarlagt, så handler det om at finde de helt rette produkter. Der findes rigtig mange på markedet, så det kan godt være svært at finde de bedste produkter, når man ikke selv er ekspert på området. Det kan derfor være en god idé at få hjælp af en ekspert som f.eks. FMJ, som er specialister i AV-produkter. På den måde kan du være sikker på at du får fat i kvalitetsprodukter, der leverer krystalklar lyd og knivskarpe billeder dag efter dag.

Indretningen er også vigtig

Når behovene er klarlagt og produkterne er fundet, opstår der dog et nyt problem: indretningen. Hvis man ikke har den store forstand på indretning med skærme, mikrofonsystemer, højtalerløsninger og lignende, så kan det godt være svært at finde den bedste indretningsløsning, så den passer til alles behov og samtidig er æstetisk tiltalende. Her kan det igen være en god idé at tage FMJ med på råd, så du kan være sikker på at få AV-løsninger, der er både brugervenlige, funktionelle og æstetiske.