Dette stykke hardware er super vigtigt

Dette stykke hardware er super vigtigt

I dag kan man købe så mange forskellige ting til sin computer, at mange ikke helt ved, hvad der er bedst at købe. Mange er dog interesserede i at lave mere i løbet af dagen, hvorfor de køber ting, der er med til at booste deres produktivitet.

Men hvilket hardware kan være med til at booste produktiviteten? Hvis du har to skærme på arbejdspladsen, så har du nok bemærket, at dette booster din produktivitet meget. Det er ikke et tilfælde, at du føler sådan, fordi der er nemlig lavet mange undersøgelser, der peger på, at en ekstra skærm øger produktiviteten.

De fleste laptops i dag understøtter dog ikke to skærme, hvorfor mange ender med at købe alt muligt ubrugeligt. Heldigvis findes der et stykke hardware, man kalder for en docking station. Måske kender du disse fra “gamle dage”, hvor man smækkede en computer ind i en station, når man kom på kontoret. Konceptet er det samme, men det fungerer meget bedre i dag. Derudover hjælper denne dig også med at tilslutte flere skærme til din laptop. Læs her, hvis du vil vide mere om docking stations, og hvordan de virker.

Vi kan lige kort beskrive, hvordan en simpel docking station virker i dag. Man tilslutter sådan en enhed igennem ThunderBolt 3 (også kaldet for TB3) eller USB-C. Man skal virkelig sørge for at købe en docking station, der understøtter disse teknologier. På den måde er man også fremtidssikret. Derudover kan en docking station, tilsluttet igennem disse teknologier, oplade din laptop igennem samme kabel. Det er meget smart, og det er meget praktisk. Har man derfor brug for en ekstra oplader til sin laptop, kunne man overveje at købe en docking station i stedet for, fordi så får man sådan en med i købet – helt automatisk. Der er selvfølgelig mange andre fordele ved at anvende docking stations, og dem kan du læse mere om på ovenstående hjemmeside.