Den bedste fødselsdag for min far

Den bedste fødselsdag for min far

Så kom den store dag. Det var endelig min far fødselsdag. Vi skulle virkelig fejre ham i dag. Han blev endelig 40 år. Det var en stor dag, og virkelig stort at fylde 40. Det var en tirsdag morgen og jeg var lige vågnet. Jeg havde svært ved at falde i søvn i nat fordi jeg hele tiden glædet mig til min fars fødselsdag. Vi skulle holde en kæmpe fest til ham ude i haven, hvor vi havde pyntet virkelig flot op. Vi havde inviteret hele familien og en masse af hans venner så det skulle nok blive stort. Jeg glædet mig så meget. Men først skulle jeg i skole. Så jeg tog tøj på og gjorde mig klar til skolen. Jeg spiste noget morgenmad, og børstede så mine tænder. Efter det gik jeg bare imod skolen. Jeg havde fri klokken 15 i dag. Jeg kunne ikke tænke på andet end fødselsdagen imens jeg sad i klassen. Jeg kunne slet ikke koncentrere mig. Jeg ville bare gerne have fri. Klokken blev så endelig 15 og vi havde endelig fri. Jeg skulle en del inden min fars fødselsdag. Jeg tog i centeret for at finde ham en god gave. Jeg havde virkelig svært ved det, men det endte med at jeg købte ham nogle parfumer. Jeg tror han ville være glad for det. Der skete desværre et uheld derovre. Imens jeg var på vej op ad rulletrappen, taber jeg min mobil. Den smadrede. Det ødelagde virkelig dagen. Jeg måtte nå at have den fikset. Jeg tog hen til fixphone.dk for at få min skærm skiftet. Det klaret de heldigvis virkelig hurtigt. Så nu var jeg klar til at kunne tage til fødselsdag. Det endte med at blive en virkelig god fødselsdag, og min far hyggede virkelig.