Bramming Electronic: Den blomstrende virksomhed inden for reservedele og tilbehør

Bramming Electronic: Den blomstrende virksomhed inden for reservedele og tilbehør

Bramming Electronic er en af de mest innovative virksomheder i de seneste år. Bramming har været i stand til at give adgang til nogle højteknologiske produkter til rimelige priser, samtidig med, at de har opretholdt et upåklageligt ry for kvalitet, kundeservice og bæredygtighed. Læs videre for at få mere at vide om, hvordan de har formået denne bedrift!

Hvem står bag Bramming Electronic?

Bramming Electronic er en dansk virksomhed, der er startet af en gruppe ingeniører. De ønskede at bringe kontrol og kraft ind i hjemmene, især for dem, der ikke har det let ved at bruge elektroniske apparater, fordi de kan være svære at bruge eller dyre.

Firmaet blev stiftet i i 2010, hvor de startede med at sælge reservedele til smartphones og tablet. Og siden starten har danskerne taget shoppen ind under deres vinger, da Bramming Electronic har udvidet deres sortiment, og er en af de foretrukne shops at handle reservedele, elektronik og tilbehør. 

Køb reservedele hos Br-electronic

Hvis du er typen, der kan lide at have reservedele til dine apparater på lager, kan du finde næsten alt hos Bramming Electronic. De har et kæmpe lager med over 20.000 forskellige produkter online og yderligere 15.000 i deres butik i Bramming.

Bramming Electronic har også udvidet deres sortiment, så du kan købe nye tablets, dele til tablets og til mobiler. Tilbehør til din mobil eller tablet, men du kan også købe værktøj, hvis du skal skifte en skærm, eller reparerer noget andet.

Kan det betale sig at reparere sin telefon selv?

Det kommer lidt an på, hvor længe du er om at reparerer den, og om du får gjort det ordentligt med de rette reservedele. Hvis det tager lang tid, eller hvis det ikke går som det skal, så kan det ikke betale sig. Her kan du kontakte et firma, som er specialister i reparationer af elektroniske udstyr.

Men hvis du derimod godt kan finde ud af at reparerer dine egne ting, og måske endda hygger dig med det, så kan det godt betale sig. I dag tilbydes reparationer til ingen priser, men ulempen er dog, at du skal undvære din telefon i nogle dage, alt efter hvor omfattende skaden er.

Bramming Electronic sælger også gængse kontorartikler

De sælger kontorartikler, som er meget almindeligt at bruge på arbejdspladsen, eller på sit hjemmekontor. Det kan være en printer med blæk og papir. Det gælder også, hvis du bruger headset, har brug for et nyt tastatur, mus, webcam og meget mere. Du kan finde alt, hvad du behøver for at holde dine apparater i god stand.