VI ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

VI ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

VI ER JERES TELEFON TILBEHØR ENGROS! 

NORTAGG er eksperter inden for telefon tilbehør engros og har igennem længere tid håndteret engros tøj. Hos NORTAGG har vi gigantiske mængder produkter på vores webshop, som er parat til at blive leveret hos din virksomhed. Mangler din virksomhed telefon tilbehør engros så er du ankommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg som tilbydes til den bedste pris på markedet.  

Indenfor engros elektronik har vi en del gode tilbud til vores kunder. Det kan være at I måske står og har brug for den bedste skærmbeskyttelse for jeres medarbejdere, så deres mobiltelefoner fungerer bedst og de er i stand til at betjene dine forbrugere bedst muligt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har vi mange muligheder for at ordne dine problem. Vi har blandt andet markedets bedste skærmbeskyttelse. Her tilbyder vi vores skærmbeskyttelse som kan sikre en fantastisk beskyttelse af din mobiltelefoner. NORTAGGs SmartGlass er virkelig fleksibelt på grund af vores design. Fremfor det tradionelle følsommme materiale som findes som alle andre B2B grossist, har vi hos NORTAGG designet vores SmartGlass med en kombination af plastik og stærk glas, som derfor giver jer et fantastisk produkt.  

Mangler I tøj ?   

Vi har altid et gigantisk sortiment af høj kvalitets tøj, hvor jeres virksomhed kan finde alverdens gode tilbud. Mangler dit firma tøj til jeres kunder? NORTAGG har altid gode jakker af høj kvalitet, og vi forhandler B2B grossist, så I kan bestille de korrekte til din butik. NORTAGGs store sortiment strækker sig over mange forskellige udgaver, og vi kan dermed tilbyde et væld af produkter. Vi er for det meste klar til at efterkomme dine ønsker og distribuere den korrekte kvantitet. Eksempelvis tilbyder vi et stort udvalg af træningstøj af høj kvalitet som vil passe optimalt til din webshop. Vores sortiment vil også hjælpe din forretning i den kommende periode eftersom det gode vejr kommer tilbage til landet og flere danskere skal ud og dyrke sport igen. Som et eksempel vil vores poloer være perfekt til hiking. Som engros tøj har vi altid et fuldt lager og stabile tilbud klar til vores købere, og vi tilbyder hurtig leverance. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Hos NORTAGG leverer kun med tøj i den bedste kvalitet, og I vil derfor udelukkende være sikker på at modtage fantastiske sendinger. Som engros tøj er vi altid interesseret i vores købers spørgsmål, og vi lægger en kæmpe indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor altid inviteret til at vende tilbage med en vurdering efter I har givet vores produkter et skud, så vi har en chance for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse ekstra.