Find en god bolig i Nordjylland

Find en god bolig i Nordjylland

Drømmebolig i Dronninglund  

Har du nogensinde været i Dronninglund? Hvis du ikke har været i denne smukke by, så burde du virkelig tage og overveje det. Der er utrolig mange mennesker fra Aalborg og nærliggende byer som er begyndt at kunne se det kæmpe potentiale som befinder sig i Dronninglund. Hvis du går og overvejer at flytte lidt længere ud på landet, så vil jeg helt klart anbefale at du ser nærmere på de nye byggegrunde ved Søtoften. En smule uden for byens centrum finder du disse dejlige byggegrunde, hvor der er rigeligt med plads til at bygge din drømmebolig. Her ligger der byggegrunde mellem 988 m2 og helt op til 1.928 m2, som bare venter på at du kommer og opføre et hus.  

 

Hjælp fra nordjysk entreprenør  

Hvis du går med disse tanker om at bygge et fantastisk hus i Dronning, så kan du faktisk også undgå en masse problemer ved processen, når du vælger at købe en grund på Søtoften. Den nordjyske entreprenørvirksomhed M2 Byg står bag disse dejlige grunde. Hvis du vælger at købe gennem denne virksomhed, kan du også gøre brug af dem gennem opførelsen af huset, da de tilbyder totalentreprise, hvilket betyder at de hjælper dig gennem alle dele i opførelsen. De har deres egen arkitekt som er klar til at hjælpe dig med at visualisere drømmeboligen. Efter boligen er blevet designet får du selvfølgelig hjælp til det resterende ved huset gennem M2 Bygs tømre, VVS’ere og mestermure. På denne måde undgår du at skulle kontakte og koordinere mellem en masser virksomheder. Som regel bliver der lavet fejl og lange forsinkelser når der bliver brugt forskellige leverandører til et projekt, da der simpelthen kommer for mange led mellem kunden og færdige produkt.  

Hvis du vælger at bo på Søtoften har du chancen for at blive en del af et stærkt lokalsamfund, hvor du har alt til at dække dine behov. Eksempelvis kommer du og familien til at bo inden for meget kort afstand til Dronninglund Centrum, hvor der er mange muligheder for både lækker mad og god shopping i de lokale butikker. Og hvis du savner en lidt større by, kan du ved lethed komme ind til Aalborg centrum, hvor der er adgang til alt fra lufthavn til gode kulturelle oplevelser. læs mere om den fantastiske byggegrund på deres blogindlæg om Søtoften lige her