Lær en masse omkring kultur og samfund med ophold i udlandet

Lær en masse omkring kultur og samfund med ophold i udlandet

Som studerende kan du være på et observationspraktik ophold i et andet land. Dette er en fremragende mulighed for at lære af fagfolk, der er uddannet inden for det sundhedsområde, du overvejer at gå i gang med. Du vil få yderligere teoretisk uddannelse, og de fagfolk, du følger, vil fungere som mentorer. Denne erfaring vil give dig indsigt i, hvad jobbet indebærer som færdiguddannet. Det er vigtigt, at du ikke opholder dig i udlandet længere end den tid, der er afsat til dit praktikophold. Læs mere omkring oplevelsen og opholdet gennem Try Medics.

Ophold i udlandet giver en masse læring

Et praktikophold i udlandet er med til at afklare dine tanker om det arbejde, du ønsker at udføre. Det kan også være med til at danne et godt grundlag for dit studievalg. Med hensyn til fastholdelse og frafald oplever sundhedsuddannelser generelt et større antal frafald i den første kliniske studieperiode. Det kan skyldes, at ens forventninger og tanker om arbejdet ikke stemmer overens med det, man oplever i den kliniske praksis. Et praktikophold i sundhedssektoren i udlandet kan være med til at afstemme forventningerne. Du kan læse mere om denne tendens i denne artikel. Ved at opleve at være i et hospitalsmiljø før et eventuelt studie vil du få et bedre indtryk af, om det er det rigtige for dig eller ej. De vil yde dig støtte på destinationen for at sikre, at dit ophold forløber som planlagt. Deres dedikerede programleder vil være der for at præsentere dig for hospitalet og de involverede mentorer. Programlederen vil også overvåge dine fremskridt dagligt. Du vil bo i Try Medics-huset sammen med resten af dit hold. Ud over programlederen vil der være kokke, rengøringsfolk og chauffører, som vil være med til at gøre dit ophold behageligt og behageligt.

Benyt dig af et ophold i udlandet og få erfaring 

Hvis du studerer i forbindelse med din videregående sundhedsuddannelse, har din uddannelsesinstitution krav til kurset og indholdet. Dette omfatter krav og begrænsninger for, hvilke praktiske opgaver du skal udføre under din klinik. Dette vil være i overensstemmelse med dit uddannelsesniveau og dine nuværende kompetencer. Hvis du laver en klinik under din orlov fra din uddannelse, vil der i de fleste tilfælde ikke være krav til kurset og indholdet. Her er det vigtigt, at du klart meddeler dit nuværende uddannelsesniveau til dem og dine mentorer under praktikopholdet. De guider dig gennem alle forberedelserne til din rejse, og du vil altid have mulighed for at skrive eller ringe til os. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en forberedelsesguide, som i detaljer forklarer de forskellige ting, du skal gøre inden din afrejse. Det gælder bl.a. vaccinationer, forsikringer og flybilletter. Derudover bliver du sat ind i en Facebook-gruppe for alle de personer, du skal på rejsen med. I gruppen kan du arrangere din flyrejse med dine medrejsende, så I kan følge hinanden sikkert.